Far Cry 5 hakkında yeni detaylar

farcry 5

Ubisoft’un E3 2017 öncesinde tanıttığı Far Cry serisinin yeni oyunu hakkında daha çok bilgi ortaya çıktı. İşte Far Cry 5 için yayınlanan yeni videolar.

Ubisoft, E3 2017 öncesinde sürpriz bir şekilde Far Cry 5’i tanıtmıştı. Yapımcı şirket bununla da kalmayıp, oyun hakkında önemli bilgileri oyun severlerle paylaşmıştı. Beklenildiği gibi E3 2017’de gerçekleşen Ubisoft konferansında, Far Cry 5 hakkında daha fazla detay ortaya çıktı.

Far Cry 5’in hikaye örgüsüne dair az çok şeyler öğrenmişti. E3 2017’de açıklanan bilgilere göre, Eden’s Gate öğretisini takip eden bu tarikatın ana amacı önce Amerika’yı sonrasında ise tüm dünyayı ele geçirmek. Zaten oyun da ABD’nin Montana eyaletinde yer alan Hope County’de geçiyor. Elbette buradaki Hope County sizlerin de tahmin edebileceği üzere kurmaca bir mekan. Yani normalde böyle bir yer bulunmuyor.

Far Cry 5 temel dinamikleri ile serinin 3 ve 4. oyunlarından çok da farklı olmayacak. Yine çevrede serbestçe gezinebilecek, çeşitli yan görevleri yapabileceğiz. En azından Primal’dan sonra 5. oyunla serinin özüne döneceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ubisoft’un E3 2017 kapsamında, Far Cry 5 için yayınladığı yeni videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası videoları baz alarak konuşursak, yapımda köklü bir yeniliğin olmadığını söyleyebiliriz. Ubisoft, sürekli aynı şeyi ısıtıp ısıtıp oyuncuların önüne koyuyormuş gibi görünüyor.

Multiplatform olarak geliştirilen Far Cry 5, 27 Şubat’ta raflardaki yerini alacak.