Far Cry 5 hakkında yeni detaylar

farcry 5

Ubisoft’un E3 2017 öncesinde duyurduğu Far Cry 5 hakkında bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte serinin yeni oyunu hakkındaki son detaylar.

Ubisoft’un sevilen FPS serisi Far Cry, önümüzdeki Şubat ayında bir kez daha oyun severlerle buluşacak. Ubisoft’a bağlı Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen Far Cry 5, temel dinamikler olarak 3 ve 4. oyunun izinden gidecek. Hope isimli bir kasabada, dini kullanarak bölgeye hükmetmeye çalışan bir tarikata karşı mücadele vereceğimiz oyun, serinin diğer yapımlarında olduğu gibi açık dünya temasına sahip olacak.

Far Cry 5 ile ilgili merak edilen detaylardan birisi de oyunun toplamda ne kadarlık bir oynanış süresine sahip olacağı. Zira bu tarz oyunlarda online modlar çok fazla ön plana çıkmadığı için, oyuncular verdikleri paranın karşılığını alabileceklerinden emin olmak istiyorlar.

Oyunun gelişiminde önemli bir role sahip olan Drew Holmes, konu ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Holmes, Far Cry 5’in ana hikayesinin ortalama olarak 15 saat sürdüğünü belirtti. Yani hiçbir yan görevi yerine getirmeden, sadece ana görevlere odaklanırsanız, Far Cry 5’i 15 saat gibi bir sürede bitirebileceksiniz.

Serinin önceki oyunlarına baktığımızda da ana hikayenin oynanış süresinin bu dolaylarda olduğunu görüyoruz. Elbette yan görevlerle birlikte oynanış süresinin 3 hatta 4 katına çıkacağını da belirtelim.

Bu arada dip not olarak tekrardan belirtelim, Far Cry 5, 27 Şubat 2018’de PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak satışa sunulacak.

Ataribox böyle görünecek