Facebook Trending Topics Geliyor!

Facebook Trending Topics Geliyor

Sosyal medya devi Facebook’a gelecek olan Trending Topics özelliği ile popüler olan konu başlıklarına ulaşabileceksiniz.

Sosyal medya devi geçtiğimiz ay büyük haber şirketleriyle bir anlaşma yaparak insanların haberlere daha kolay ulaşmasını sağlayan News Feed algoritmasını geliştirmiş ve Instant Article’ı duyurmuştu.

Facebook Trending Topics Geliyor!

Sosyal medya devi Facebook’a gelecek olan Trending Topics özelliği kullanıcılara popüler konu başlıklarına ulaşmaları için bir köprü vazifesi görecek. Geçtiğimiz ay büyük haber şirketleriyle bir anlaşma yaparak insanların haberlere daha kolay ulaşmasını sağlamak için News Feed algoritmasını geliştirip, Instant Article’ı duyuran Facebook, kullanıcıların haberlere anlık olacak şekilde ulaşabilmelerini sağlayacak.

Sosyal medya devi gelecek olan Trending Topics için kullanıcılarına popüler olan konu başlıklarını sunmayı amaçlıyor. Böylece Twitter’da olduğu gibi kullanıcılar, günün en önemli olaylarını kaçırmadan takip edebilecekler.

Uygulamayla ilgili çok fazla bir bilgi bulunmuyor, ancak popüler başlıklar uygulaması Twitter’da bulunduğunuz bölgeye göre değişkenlik gösteriyor. Hatta bulunduğunuz bölgeyi manuel olarak değiştirebiliyorsunuz.

Instagram’ın Tasarımı Değişti!