Facebook Profilinizi Kimler Ziyaret Etti?

facebookön4

Facebook hayatımıza girdiği günden beri en çok merak ettiğimiz sorulardan bir tanesi de “Facebook profilime kimler bakmış?” oluyor. Peki Facebook profilinizi ziyaret edenleri öğrenebilir misiniz?

Bu zamana kadar ortaya bir çok uygulama ve program çıktı ve hepside bir kaç adımlar ve sorularla Facebook profilinize kimlerin girdiğini gösterdiğini iddia ediyor.Peki bunların kaçı doğru olabilir? Son yıllarda hepimizin merak ettiği sorunun cevabını bulabilmek için kullanıcılar çeşitli uygulamalara dakikalarını harcayabiliyor.Sonuca bakmak gerekirse Facebook profilinizi kimlerin ziyaret ettiğini öğrenmenin herhangi bir yolu yok.Facebook’un elinde bu tarz bilgiler olsa bile size bunları sunma gibi bir zorunluluğu bulunmamakta.

Profilinizi kimler ne zaman ziyaret etmiş gibi soruların cevaplarını verdiklerini iddia eden bir çok uygulama var ve bunların tamamı çok sık kullanılan programlar arasında.İnsanların merakını çekmeyi başarmış bu programlar herhangi biri bu bilgileri size sunmuyor,bilgileri sunmamasının yanı sıra güvenliğinizi de riske atabiliyor.

facebooka