Vine Masaüstüne Geldi

vine

Twitter’ ın sosyal hayatın bir parçası olması bir yana dursun, video paylaşma servisi olan Vine’ da pek çok kullanıcının favorileri arasında. İş bu noktaya gelmişken Vine artık masaüstünde de kullanılabilecek.

Mobil uygulama olarak kullanılan Vine video paylaşım servisi, uzun zamandır sosyal medya takipçilerinin kullandığı bir uygulama. Her ne kadar mobil uygulama olarak da fazlasıyla kullanıcıyı doyuran bir uygulama olsa da, sosyal medyayı hep mobil hem de masaüstü ve dizüstünde takip eden kullanıcılar için, Vine’ a sadece mobilden erişmek problemli bir durumdu. Kullanıcıların Vine’ ı mobilden sonra bilgisayarlarında da kullanması için Vine’ ın resmi internet sitesi yayınlandı.vine

Instagram ile, internet sitesi üzerinden takip edilemediği için yarışın gerisinde kalan Vine, yeni yayınladığı sitesi ile Instagram’ ı yakalayacak ve sosyal medyadaki yerini arttıracak. Yayınlanan sitesinde profil, haber akışı ve televizyon modunu barındıran Vine, kendi profilinizi görüntüleyebildiğiniz gibi, diğer kullanıcıların profillerini de görüntüleyebilmenizi ve takip ettiğimiz kişilerin paylaşımlarını da görebilmemizi sağlıyor.

Beğendiğimiz videoları işareteleyebileceğimiz ve yorum bırakabileceğimiz bir yapıya da sahip olan internet sitesi, aynı zamanda televizyon modu ile videoları tam ekran da izleyebilmemize olanak sağlıyor.