Seçkin İnsanların Tanışma Noktası Couplinked

Couplinked1

Mobile dating pazarında fark yaratan Couplinked “seçkin ve eğitimli insanları kolayca bir araya getirmeyi” hedefliyor. Tüm üyelerin yüksek öğrenime sahip olduğu uygulama Apple App Store ve Google Play Store’den ücretsiz indirilebiliyor.

Couplinked’e üye olabilmeniz için tek gereken yüksek öğrenim bilgilerinizin yer aldığı bir Facebook hesabına sahip olmak. Facebook hesabınızla kolayca üye olduğunuz uygulamada tüm bilgileriniz gizli tutuluyor. Benzer uygulamaların aksine Facebook arkadaşlarınız uygulamada sizin profilinizi göremiyor. Tüm üyelikler kontrolden geçerek onaylanıyor. Sizin gibi insanlarla tanışmanıza fırsat veren eşleştirme algoritması, iyi ilişkilerin tohumunu atıyor.

Couplinked1

Konum bazlı bir uygulama olan Couplinked’e üye olanlar seçtikleri mesafelerde aradıkları özellikteki üyelerin resimlerini, yaşlarını ve okullarını görebiliyorlar. Karşılıklı olarak birbirini beğenen üyeler eşleşmiş oluyor ve mesajlaşabiliyor. Benzerlerinden ayıran ‘kararsız kalma’ özelliği sayesinde bir kişiyi beğenip beğenmediğinizden emin olamadığınızda daha sonra tekrar görmek için işaretleyebiliyorsunuz. Eşleşinceye kadar profillerde isim bilgisi görünmüyor, yani her eşleşme ufak bir sürpriz yaratıyor.

Akıllı telefonda Yeni Başyapıt: Casper VIA V9