Facebook Messenger’da ücretli çıkartma dönemi başlıyor!

facebook cikartma paketi ucretli 1

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook’un mesajlaşma servisi Messenger’da ücretli çıkartma satın alma ve gönderme dönemi başlayacak gibi duruyor. Facebook Messenger’da ücretli çıkartmalar hakkında detaylı bilgiler için haberimize bekliyoruz.

facebook-cikartma-paketi-ucretli-1

Facebook Messenger, bugün dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi. Dünya genelinde 800 milyona yaklaşan aktif kullanıcı sayısıyla dikkat çeken servis, son dönemlerde artık Facebook’tan bağımsız da çalışabiliyor. Servisin içerisinde yer alan “Çıkartma” özelliği ise kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor.

Facebook Messenger çıkartmaları tıpkı akıllı telefonunuzdaki Emoji klavyeli gibi farklı ifadelere sahip. Messenger’da binlerce farklı çıkartma seçeneği var ve hepsi ücretsiz. Ancak Singapur merkezli bir start-up şirket olan PicoCandy, harici olarak Facebook Messenger çıkartmaları satmaya hazırlanıyor. Bu satışta Facebook ile bir partnerlik mümkün olabilir. Çıkartmaların listelendiği sayfaya ait ekran alıntısına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

1 ile 2 Dolar arasında değişen fiyatlarla Facebook Messenger çıkartmaları kavramı satışı pek yabancı sayılmaz. Kısa bir süre önce Snapchat, lens özelliği için benzer bir uygulama getirmişti. LINE isimli mesajla uygulamasında da çıkartma satın alma özelliği uzun süredir bulunuyor. İddiaya göre Facebook, bu çıkartmaları tek başına satmayacak. Bu konuda geliştiricilerden yardım alarak “Çıkartma Mağazası” bölümünde satın alınabilir hale getirecek. Henüz tam olarak resmi bir açıklama yapılmadığını belirtelim yani bu değişiklik henüz plan aşamasında. Facebook Messenger çıkartmalarını aktif olarak kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

facebook-cikartma-paketi-ucretli-2

Facebook’un yeni uygulaması Notify resmiyet kazandı!