Facebook Messenger’a Yeni Özellik

facebook messenger konum paylasma ozelligi

Facebook’un mesajlaşma uygulaması Messenger güncelleniyor. Detaylı konum paylaşma özelliği Facebook Messenger’a eklenen yeni bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

facebook-messenger-konum-paylasma-ozelligi-geliyor

Popülerm mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger güncelleniyor. Eklenen yeni özellik ile WhatsApp’a biraz daha benzeyen Facebook Messenger’ın konum paylaşma özelliği değiştirildi. Facebook’un WhatsApp’ı satın aldıktan sonra iki farklı mesajlaşma uygulamasını birleştireceği düşünülüyordu ancak Facebook iki uygulamayı da ayrı ayrı geliştirmeye devam ediyor. Daha önce sadece mesajlaşılan konumu gösteren Facebook Messenger’ın bu özelliği geliştirildi.

Eskiden sadece konum servislerini açıp kapatarak mesajlaşılan konumu gösteren uygulama, artık detaylı konum paylaşma özelliğine kavuştu. Bu yeni özellik sayesinde arkadaşlarınıza daha detaylı konum bilgisi verebilecek, haritadan bri noktayı işaretleyip gönderebileceksiniz. Söz konusu bu yenilik hem Android hem de iOS için Facebook Messenger’a geliyor. Facebook’un resmi blogunda yayınlanan ekran görüntüleriyle duyurulan özelliği kullanmak için sağ alttaki üç noktaya basarak “Konum” sekmesi altından haritaya ulaşmanız gerekiyor. Ardından istediğiniz noktayı karşı tarafa gönderebiliyorsunuz.

Facebook’a ‘Oy Veriyorum’ Butonu Geliyor