Facebook Android Uygulamasına Özel Yenilik

faceön

Facebook Android kullanıcıları uygulamadan bir türlü istediklerini alamıyordu. Radikal kararlar konusunda çok sıkı olan Facebook yönetimi, tüketicinin isteklerini şimdiye kadar ciddiye almıyordu.

Kısa süre öncesine kadar Android için Facebook uygulamasını ikinci plana atan Facebook, milyonlarca kullanıcının öfkesini toplamıştı. Daha popüler olan iOS platformuyla yakın ilişkisi bulunan Facebook son bir yıldır Android’i daha çok seviyor. Android uygulamasına eklenen özelliklerden biri Facebook kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak.

face

Bildiriler çubuğunu elden geçiren Facebook yakında, sadece iletilerinizi değil tüm durumunuzu özetleyecek. Bildirim geldiğinde Android’in özel menüsünde, Facebook hesabı için bekleyen arkadaşlık talepleri, toplamda kaç kişinin iletileri beğendiği ve mesaj sayısı gözükecek. Test aşamasındaki bu özelliğin önümüzdeki aylarda herkese açık hale gelmesi bekleniyor. Sistemi beğenmeyen ve rahatsız edici olarak bulan kişiler için de ayarlardan yeni bildirimler menüsü kapanabilecek.

Öğrencilerin Kişisel Gizliliği Microsoft Teknolojileriyle Güvende