Exxen uygulaması nihayet yayınlandı!

Exxen Tolgashow fragmanı

Yayın hayatına başladığı günden bu yana eleştiri oklarının hedefinde olan Exxen için beklenen uygulama da geldi. İşte Exxen uygulaması ile ilgili detaylar.

Acun Ilıcalı’nın dijital içerik platformu Exxen nihayet yayın hayatına başladı. 1 Ocak itibariyle web sayfası üzerinden hizmet vermeye başlayan Exxen yalnızca 3 gün içerisinde 500.000 aboneye ulaşmayı başarmıştı.

Bu süreçte platform pek çok eleştiri aldı. Bu eleştirilerden en büyüğü ise Exxen’in mobil uygulaması olmadan kullanıma sunulması oldu. Malum dijital içerik platformları için mobil uygulama hayli önemli bir etken. Kaldı ki Exxen’in akıllı televizyon uygulaması da bulunmuyor.

Neyse ki bu sorunlardan birisi giderilmiş durumda. Artık Exxen’i mobil uygulama üzerinden sorunsuz bir şekilde izlemeniz mümkün olacak.

Exxen nedir? Nereden üye olunur?

Exxen uygulaması hizmete sunuldu

Geçtiğimiz gün Exxen’in mobil uygulaması hem iOS, hem de Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Bu uygulamayı iOS kullanıcıları App Store’dan, Android kullanıcıları ise Google Play üzerinden indirebilecekler.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Exxen’de 1 haftalık ücretsiz deneme süresi hala mevcut. Yani bir abonelik başlattığınızda bu aboneliğin üzerine 1 hafta da ücretsiz deneme süresi ekleniyor.

Eğer deneme süresi içerisinde aboneliğinizi sonlandırırsanız hiç bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Elbette abonelik iptali konusunda hala sıkıntı yaşayan kullanıcılar olduğunu da hatırlatmak gerekiyor. Şimdilik Exxen’de abonelik iptali için “aboneliğimi iptal et” butonuna basmaktan daha fazlasını yapmanız gerekiyor.

Exxen dizileri korsana yenik düştü