Exxen platformuna şimdiden şikayet yağdı!

Exxen platformuna şimdiden şikayet yağdı!

Exxen 1 Ocak itibariyle yayın hayatına başladı. Ancak Exxen’deki bir takım eksiklikler ve hatalar kısa sürede binlerce şikayet almasına sebep oldu.

Exxen platformu yeni yılla birlikte 1 Ocak’ta kullanıma açıldı. Acun Ilıcalı’nın büyük umutlarla başladığı projede ilk iki gün içerisinde büyük sorunlar yaşandı. Sosyal medya kullanıcıları binlerce şikayet oluştururken eksiklikler de tepki çekti.

900 Milyon TL’lik bütçeyle yapıldığı açıklanan eiki farklı üyelik tipi kullanıcılara sunuldu. Reklamlı versiyon 9.90 TL reklamsız versiyon ise 19 TL olarak belirlendi. İlk günden itibaren üye olmak isteyen kullanıcılar binlerce şikayet oluşturdu.

Exxen platformuna şimdiden şikayet yağdı!

Exxen’e ilk gün üye olmaya çalışanların büyük bir kısmı “Sunucu yanıt vermiyor” şeklindeki hatayla karşılaşırken daha sonra üye olabilenler ise üye girişi yapamamaya başladı. Bir çok problem peş peşe yaşanırken ikinci gün ise Exxen’e girilse de içeriklerin çalışmadığı görüldü. Büyük yatırımlarla kurulan platofrmda, altyapı olarak bir çok eksik de kullanıcılar tarafından sosyal medyada dile getirildi. Exxen’in kod yapısındaki eksikliklere bir çok kişi tarafından dikkat çekildi.

Platformun içerikleri de insanları tatmin etmemiş görünüyor. Çoğu kişi Exxen’in, Youtube içeriklerinden oluştuğunu ve Netflix’e rakip olamayacağını düşünüyor. Bununla birlikte Exxen’in bir TV uygulaması da yok. Eğer TV’nizde izlemek isterseniz, laptopunuzu kablo ile televizyonunuza bağlamanız gerekiyor.

Yeni platform Exxen’in yoğunluk nedeniyle bir çok hata verdiği kaydedilirken kısa süre içerisinde bu sorunların çözülmesi bekleniyor.

Xiaomi 5 dakikada 350.000 Mi 11 ünite satıyor!