Exxen aboneliği nasıl iptal edilir? İşte yanıtı

Exxen sosyal medyada büyük tepki çekti

Exxen’i 1 hafta ücretsiz olarak kullandıktan sonra nasıl abonelik iptali yapacaksınız? İşte Exxen aboneliği nasıl iptal edilir sorusunun yanıtı.

Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen sonunda açılışı yaptı. İlk 3 gün içerisinde 500.000’den fazla kullanıcıya ulaşan Exxen hakkında en çok merak edilen sorulardan birisi de abonelik iptali oldu.

Çünkü Exxen 1 haftalık ücretsiz deneme sürümünde bile sizden ilk ayın ödemesini peşin alıyor. Sonrasın eğer aboneliğinizi iptal ettirmek isterseniz bu ücret kartınıza geri yatıyor. Peki gelelim en can alıcı soruya. Exxen aboneliği nasıl iptal ettirilir? Bu konu ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Exxen aboneliği nasıl iptal edilir? İşte yanıtı

Şimdi yapacaklarınızı size adım adım anlatacağız. İlk olarak buraya tıklayarak Exxen’e giriş yapın ve sağ üst kısımdan profilim bölümüne girin. Daha sonra kişisel bilgilerinizin bulunduğu bu ekranda “Profilimi Sil” kısmına tıklayın.

Exxen platformuna şimdiden şikayet yağdı!

Bu aşamadan sonra hesap silme talebinizi onaylamanız için şifrenizi girmeniz istenecek. Karşınıza ” Profilinizi sildiğinizde profile ait tüm listeler ve izleme geçmişi de silinecektir. Devam etmek ve profili silkmek istediğinize emin misiniz? ” sorusu gelecek. Evet seçeneğine tıkladığınız anda karşınıza ” Your profile has deleted ” uyarısı gelecek. Böylece aboneliğiniz de iptal edilmiş olacka.

Sağlama yapmak için tekrardan hesabınıza giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Çünkü sildiğiniz hesabınıza giriş işleminin başarısız olması gerekiyor.

Eğer bu aşamalardan birinde sorunla karşılaşırsanız Exxen Canlı Yardım ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Porno izlenme oranı rekor kırıyor