Masterchef 2020 kazananı bakın kim oldu! (Video)

Masterchef 2020 kazananı

Masterchef 2020 kazananı uzun bir süre sonra belli oldu. Herkesin ekranları başına nefesini tuttuğu yarışma ilginç dakikalara ev sahipliği yaptı. İşte Masterchef 2020 şampiyonu.

Birçok kişinin yakından takip ettiği Masterchef 2020 kazananı sonunda ortaya çıktı. Oldukça deneyimli isimlerin yarıştığı bu yarışmada, neredeyse her bölüm heyecan doruktaydı. Türkiye’nin en lezzetli yemeklerini yapan isimlerinin yarıştığı bu yarışma her yıl bir tane en iyi aşçı çıkarıyor.

Acun Ilıcalı tarafından yapımcılığı üstlenilen program, ilginç bir rekabete sahne oluyor. En iyiler olarak bilinen yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği bu yarışmada, 2020 finalistleri Serhat ile Barbaros oldu. Bu ikili arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Masterchef 2020 şampiyonu Serhat mı Barbaros mu?

Acun Ilıcalı genellikle yapımcılığını üstlendiği programlarda final bölümünü kendisi sunuyor. Masterchef programında da yine aynısını yaptı. Final bölümü için Acun Ilıcalı sahneye geldi ve programı o sundu.

Masterchef 2020 kazananı

Herkesin nefeslerini tuttuğu anda imza yemeği olarak bilinen yemekler yapıldı. Programda oy veren aşçılar kazananı belirledi. Puanlar toplandığında Serhat Doğramacı birinci oldu. Barbaros Yoloğlu gerçekten de çok iyi bir iş çıkardı. Fakat Serhat karşısında şansı yaver gitmedi.

Masterchef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı kimdir

Bu programda birinci olmayı başaran Serhat Doğramacı, İstanbul doğumlu bir aşçı. Amerika ve Almanya gibi ülkelerde toplam 3 yıl iş tecrübesi bulunuyor. Bu durum ona çok büyük bir avantaj sağlamış gibi görünüyor.

Dünya mutfağını iyi tanıyan Serhat, yemeklerinde avantaj yakalamış oldu. Peki sizce bu yarışmayı gerçekten hak eden Serhat mıydı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.