Ethereum yeni bir rekor daha kırdı!

Ethereum

Kripto para piyasasında Ethereum rüzgarı esiyor. ETH geçtiğimiz gün rekor üzerine rekor kırarak 2600 dolar seviyesini de aştı. İşte detaylar.

Şu sıralar kripto para piyasasının hayli hareketli olduğunu söyleyebiliriz. Aslında kripto para piyasası her zaman hareketliydi. Fakat bu kadar göz önünde değildi. Son günlerde birbiri ardına işlemlerini donduran ve kullanıcılarını mağdur eden yerli kripto para platformları dikkatlerin kripto paraların üzerine çevrilmesine neden oldu.

Bu olaylar sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada büyük ses getirdi. Kısa bir süre önce yatırımcıların paralarını alarak kayıplara karışan Thodex CEO’su hala bulunabilmiş değil. Borsadaki işlemleri durdurarak yatırımcıların zararını karşılayamayan VeBitcoin CEO’su ise tutuklandı.

İşte tüm bu gelişmelerin ışığında kripto para pazarında inişli çıkışlı grafikler yaşanmaya devam ediyor.

Ethereum yeni bir rekor daha kırdı!

Çok değil 2 – 3 gün önce Bitcoin 47 bin dolar seviyelerine kadar çekilmiş ve pek çok altcoin de önemli oranda değer kaybetmişti. Bu düşüşte bile 2200 dolar bandında direnç gösteren ETH, piyasanın yeşillenmesi ile birlikte adeta coştu. Kısa sürede 2500 dolar bandını geçen ETH, 2600 doların da üzerine çıkarak yeni bir rekor daha kırdı.

Bazı uzmanlar ETH’nin fiyatının baskı altında olduğunu ve Temmuz ayındaki güncelleme sonrasında daha da yükselebileceğini dile getiriyorlar. Elbette şimdilik bizler de beklemedeyiz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu içerikteki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi değildir.

Binance işlemleri donduruyor! İşte tarih