Ethereum fiyatı 3000 doları zorluyor

Ethereum fiyatı yeni zirveler

Ethereum bir türlü şeytanın bacağını kıramıyor. Bir dönem önemli bir yükseliş trendine giren ETH, 3700 dolara kadar fırlamıştı. Fakat ETH tekrardan 3000 doların altını gördü ve hayal kırıklığı yarattı. İşte konunun detayları.

Ethereum fiyatı 3000 doları zorluyor. Son birkaç gündür kripto para piyasasında enteresan grafikler karşımıza çıktı. BTC’nin 39 bin ile 47 bin dolar arasında sıkışıp kalması diğer altcoinlerde de inişli çıkışlı bir sürecin başlangıcı oldu.

Nisan ayına kadar 3500 doların altında seyreden ETH 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde değerini koruyamadı.

Ethereum fiyatı

ETH geçtiğimiz hafta boyunca 3000 dolar sınırına kadar gelip geri döndü. Bir ara 3100 dolara kadar yükselen ETH yine 3000 doların üzerinde kalamadı.

Ethereum fiyatı

Ethereum fiyatı 3000 doları zorluyor

Hali hazırda Mayıs ayında FED toplantısı gerçekleşecek. Genel kanı bu toplantı ile birlikte ETH değerinin daha da yükselebileceği yönünde. Kripto paralarda şu sıralar yaşanan düşüşün FED toplantısında gelecek olan faiz artırımına bağlı olduğu düşünülüyor. Dolayısıyla toplantı sonrasında piyasalara bir rahatlama geleceği ve fiyatların yükseleceği ön görülmekte.

Ethereum fiyatı

Elbette kripto para piyasasında neyin ne olacağı çok da net değil.

Biz yine de dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz tamamen bilgi verme amaçlı olup yatırım tavsiyesi niteliğinde değildi. Kripto para piyasasındaki birimler çok dalgalı bir seyre sahip olduğu için yüksek meblağlarla bu piyasaya girmek büyük risk oluşturabilir.

Jack Dorsey Vine uygulamasını yaşatmadığı için pişman