ETH fiyatı 2000 doları tekrardan görebilecek mi?

spot Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu boga

2022 yılı kripto paralar için pek de iyi geçmedi. Geçen sene sonunda 4000 dolar olabilir mi diye tartışılan ETH şimdiler de 2000 doları aşabilecek mi diye tartışılıyor. Peki bu gerçekleşebilir mi? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

ETH fiyatı 2000 doları tekrardan görebilecek mi? ETH daha önce de 4000 dolar seviyesini geçmeyi başarmıştı. 2021 yılı Mayıs ayında 4400 dolar seviyelerine kadar yükselen ETH buradan sert bir düşüş yaşamış ve 900 dolar seviyelerine geri dönmüştü. Şimdi ise benzer bir durumun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği büyük merak konusu.

Geçtiğimiz hafta ETH yatırımcıları açısından inişli çıkışı bir dönemdi. Genele bakıldığında ETH 1 hafta içerisinde yaklaşık olarak yüzde 4 oranında değer kaybetti. Fakat diğer kripto varlıklarla karşılaştırıldığında ETH tarafında beklenti biraz daha fazlaydı.

Ethereum 2021'i 4000 doların üzerinde kapatmak istiyor

ETH fiyatı 2000 doları tekrardan görebilecek mi?

Genel tahmin ETH’nin yeni bir ATH yaparak belli bir sınırın üzerine çıkacağı yönündeydi. Fakat bu gerçekleşmedi. 1230 dolar seviyesine kadar gelen Ethereum bu direnç noktasını bir türlü geçemedi.

Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu

Defalarca 1500 doların kıyısına kadar gelen ETH, buralardan 1200 dolar seviyesine dönüş yaptı. Şimdi asıl merak edilen soru ise ETH’nin önümüzdeki süreçte yeni bir ATH yapıp yapamayacağı. Malum ETH tarafında beklentiler çok büyük. Genel bir kitle ETH’nin kısa vadede 10 bin dolara ulaşabileceğini düşünüyor. Fakat mevcut süreçte bu biraz zor gibi görünüyor.

Ethereum ve AVAX

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Apple M3 çipi için yoğun mesai harcıyor!