Eski amiral gemisine sunduğu güncelleme şaşırttı

Eski amiral gemisine sunduğu güncelleme şaşırttı

Samsung, eski amiral gemi modellerine sunduğu yeni güncelleme ile herkesi şaşırttı. İşte detaylar!

Vefalı Samsung: Eski amiral gemisine sunduğu güncelleme şaşırttı. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, güncelleme desteği konusunda kullanıcılarını mümkün olduğunca üzmeyen bir şirket. Ancak markanın uzun süredir destek vermediği eski amiral gemi modeline yeni bir güncelleme sunması cihazın kullanıcılarını bile şaşırttı. Marka, 2017 yılında karşımıza çıkan ve büyük ilgi gören Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerine yeni bir güncelleme verdi.

Vefalı Samsung: Eski amiral gemisine sunduğu güncelleme şaşırttı

Bu telefonlar son olarak 2021 yılının Mayıs ayında bir güncellemeye kavuşmuştu. Ancak gelen bilgilere göre Samsung, ilk olarak Fransa’da olmak üzere yeni bir güncellemeyi kullanıcılarına sundu. Bu yeni güvenlik paketiyle beraber telefonlardaki açıkların ortadan kaldırıldığı ifade ediliyor. Bu modellerde hali hazırda Android 9 Pie işletim sistemi kullanılıyor. Hali hazırda telefonlar için Android 12’ye dair herhangi bir umut ışığının olmadığını da söylemekte fayda var. Yani işletim sistemi noktasında herhangi bir adımın atılması beklenmiyor.

Eski amiral gemisine sunduğu güncelleme şaşırttı

Peki ama ülkemizde Aralık ve Ocak dönemlerinde hangi telefonlar Android 12 alacak? Listeyi hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Galaxy Z Fold3

Galaxy Z Flip3

Galaxy Z Fold2

Galaxy Z Flip

Galaxy Note 20

Galaxy Note 20 Ultra

GalaxyNote

Galaxy S20 Plus

Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20 FE

Dying Light 2 Stay Human PC sistem gereksinimleri