Erotik film yıldızı öğretmen gündeme bomba gibi düştü

porn

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona eyaletinde yaşayan Samantha Peer, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Erotik film yıldızı öğretmen gündeme bomba gibi düştü. Günümüzde insanlar borçlarını ödemek için iki hatta üç işle birden uğraşabiliyor. Avrupa ve Amerika’da ise son dönemde OnlyFans modeli olmanın bir yan iş gibi kullanıldığına şahit oluyoruz. Modaya ayak uyduran isimlerden biri de ABD’nin Arizona eyaletinde Fen Bilgisi öğretmenliği yapan Samantha Peer. Son yıllarda paraya sıkışan ve borçlarını ödeyemeyecek noktaya gelen güzel kadın, çareyi müstehcen pozlarını satmakta buldu.

Netflix Pornhub belgeseli iddialı geliyor

Erotik film yıldızı öğretmen gündeme bomba gibi düştü

Okulda müstehcen fotoğraflar ve videolar çekerek bunları abonelerine satan Peer, öğrencileri tarafından yakalandı. Videoların okulda çekildiğini anlayan öğrencilerden bazıları ise genç öğretmeni okul yönetimine şikayet edince, güzel model işinden oldu. Artık kariyerine çok farklı bir sektörde devam eden kadın abonelerine ise teşekkür ediyor.

porn

Yaklaşık olarak 1 senedir borçlarını ödemeye çalıştığını söyleyen Peer, “1 yıldır altında boğulduğumuz iki büyük krediyi sosyal medya hesaplarım sayesinde ödeyebildik. Bugünün geleceğini hiç düşünmemiştim. Gerçekten inanılmaz. Kendimi rüyada gibi hissediyorum.” dedi.

erotik

Öğretmenlikten kovulduktan sonra çok pişman olduğunu da sözlerine ekleyen OnlyFans modeli, “Mesleğimi çok özlüyor ve bedelini her gün ödüyorum. Tabii ki çok pişmanım.” ifadelerini kullanıyor. Abone sayısı gün geçtikçe artan kadın artık paraya para demezken abonelerine özel içerikler hazırlamaya devam edeceğini de sözlerine ekliyor.

Xiaomi 13 Ultra sertifika alırken görüldü