Epic Games ücretsiz oyun kampanyası her gün geçerli olacak işte bedava oyunlar

oyun devleri ücretsiz oyun

Oyun platformları arasında ayrı bir yere sahip olan Epic Games, ücretsiz oyun kampanyası ile herkesin gönlünde taht kurmuştu. Şimdi ise firmanın başka bazı planları olduğu söyleniyor.

Epic Games ücretsiz oyun kampanyası bir süredir herkes tarafından konuşuluyordu. Şirket çok başarılı bir şekilde bu kampanyayı sürdürdü ve üye sayısında önemli bir artış elde ettim. Şimdi ise bunu bir miktar daha ileriye taşıma peşinde.

17 Aralık 2020 başlangıcı ile birlikte 2 hafta boyunca her gün bir oyun ücretsiz dağıtılacak. Böylece şirket çok büyük bir oyun kütüphanesi kurulmasına izin verecek. Oyunları ücretsiz bir şekilde kütüphanesine ekleyenler sonsuza kadar oyuna sahip olabiliyor.

Epic Games kampanyaları büyük ses getirmişti

 Şirketin bedava olarak yayınlayacağı 15 oyun şu anda net değil ancak yılbaşı nedeniyle insanların beklentisi yüksek diyebiliriz. Cyberpunk 2077 gibi bir oyun ücretsiz bir şekilde sunulabilir. Fakat bu ihtimalin son derece düşük olduğunu söyleyebiliriz.

Epic Games ücretsiz oyun kampanyası

Bu oyun henüz yeni çıktığı için daha taze ve kullanıcı sayısı giderek artacak. Şirketin bu oyun üzerinden daha fazla para kazanması için muhtemelen bir süre hiçbir platformda ücretsiz olmayacak. Fakat GTA 5 gibi bir oyun ücretsiz şekilde oyunculara dağıtılabilir.

Bu tür oyunlar genellikle çok değerli olmasına rağmen aradan uzun yıllar geçtiği için bedava bir şekilde dağıtılabiliyor. Ancak Cyberpunk 2077 oldukça yeni ve bu durum onun ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulmasını engelliyor.

Zamanla, ücretsiz olacak oyunlar belirlenecek. Epic Games tarafından sunulacak bedava 15 oyun ile alakalı her detay geldiğinde buradan öğrenebilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.