Epic Games Fortnite 2021 açıklaması yaptı işte merak edilen detaylar

Fortnite App Store

Oyun şirketleri arasında önemli bir yere sahip olan Epic Games, Fortnite 2021 ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

2017 yılında piyasaya sürülen Epic Games Fortnite, 2021 yılında ne yazık ki istenilen çalışmalara dahil olamayacak. Pandemi sürecinin ciddi şekilde devam etmesi ile birlikte bu yılki etkinliklerin yüz yüze yapılmaması kararlaştırıldı.

Bununla alakalı daha kötü olan açıklama ise etkinliklerin süresiz olarak ertelenmesiydi. Normal şartlarda herhangi bir kuruluş eğer erteleme yapıyorsa bununla ilgili bir süre belirtir. Ancak net bir sürenin belirtilmemesi olayın ne kadar vahim olduğunu gözler önüne serdi.

Fortnite 2021 etkinlikleri hayal kırıklığı olacak

Oyun devi tarafından yapılan açıklamalara göre, “Niyetimiz eninde sonunda yeniden yüz yüze turnuvaları düzenlemek ancak bu tarz etkinlikler için önceliğimiz oyuncularımızın ve personelimizin sağlığı ve güvenliğidir” ifadeleri yer aldı. Kendilerinin de belirttiği gibi oyuncuların sağlığı her şeyden daha önemli.

Epic Games Fortnite 2021

Salgın nedeniyle birçok turnuva ve etkinlik iptal edilmişti. İlk etapta küçük bazı etkinlikler iptal edilse bile daha sonra Samsung ve Apple gibi şirketler bile kendi lansmanlarını online yapmak zorunda kaldı. Fakat oyun dünyasının online kalması açıkçası pek dikkat çekici olmayacak.

Pandemi sürecinin ne kadar devam edeceği bilinmediği için herkes sadece beklemede. Yeni normal olarak adlandırılan şu süreçte, maskeler takılıp sosyal mesafe korunması tek çözüm olarak görülüyor. peki siz alınan bu karar ile alakalı ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.