Epic Games Mega indirim kampanyası bugün bitiyor!

Ark Survival Evolved 2

Epic Games Store Mega indirim kampanyası ile adından oldukça söz ettirmişti. Bugün Ark: Survival Evolved hediye edilecek.

Muhteşem günler sona ermek üzere. Epic Games mega indirimler yaptığı kampanya dönemini sonlandırıyor. Bunu yaparken sizlere güzel bir veda ediyor. Ark: Survival Evolved isimli hayatta kalma oyunu bugün akşam saatlerinde ücretsiz dağıtılacak.

Koronavirüs döneminde insanların evlerine kapandığı sırada en çok yaptığı şeylerden biri oyun oynamak oldu. Bilgisayarda oyun oynamak isteyen kullanıcılar Steam’e yüklendi. Ancak Steam’in en önemli rakibi Epic Games öyle bi kampanya yaptı ki bir anda dünyanın en çok tercih edilen online oyun marketi haline geldi. Ücretsiz olacağı açıklanan GTA V’i indirmek isteyen kişiler siteye akın etti.

Mega indirim kampanyası sadece GTA V ile sınırlı kalmadı. Borderlands Handsome Collection, Civilization VI, Overcooked ve Total War Saga: TROY (sadece 3 Ağustos’ta) gibi oyunlar ücretsiz olarak oyuncularla buluşturuldu. Hal böyle olunca insanlar Steam’den de benzeri kampanyalar beklediler. Steam ise indirim yapmakla yetindi.

images 6

Ark: Survival Evolved bu akşam 18.00’de

Epic Games’in bu akşam ücretsiz olarak vereceği Ark: Survival Evolved’ta uzaylılar tarafından devasa dinozorların bulunduğu bir evrene gönderiliyorsunuz. Burada dinozorlardan daha büyük yapılar inşaa ederek hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Dinozorları evcilleştirebileceğiniz oyunda, teknolojik silahlar da elde edebiliyorsunuz. Online olarak arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyun  18 Haziran’a kadar ücretsiz kalmaya devam edecek. Bu süreçte oyunu kütüphanesine bir kez ekleyenler, sonsuza kadar oyunun sahibi olacak. Bilgisayardan sildikten sonra Epic Games Store’a girerek tekrar indirebilecekler.

Bakalım bu muhteşem indirim kampanyası bittikten sonra popüler oyun market başka nr gibi etkinlikler yapacak. Marketin yöneticilerinden biri Epic Store’un akıllı telefonlara da geleceğini açıkladı. Bunun ne zaman olacak birlikte bekleyip göreceğiz.

PlayStation 5 fiyatı ortaya çıktı! 10.000 TL hazırlayın!