GTA 5 ücretsiz oldu! GTA 5 ücretsiz nasıl indirilir?

GTA V yapay zeka

Epic Games Store tarafından yapılan bir kampanya ile birlikte GTA 5 ücretsiz oldu. Peki bu oyun, platform üzerinden ücretsiz nasıl indirilir? İşte tüm detaylar.

Epic Games Store bugün hiç beklenmeyen bir şekilde GTA 5 ücretsiz kampanyası başlattı. Tüm dünyada çok ciddi bir başarı elde eden bu oyunla ilgili kampanya uzun bir süredir bekleniyordu. Grand Theft Auto V olarak bilinen bu oyun 13 Eylül 2013 tarihinde kullanıma açılmıştı. Öncelikle PS3 ve Xbox 360 platformlarında kullanıcılarla buluştu. Hemen sonrasında; 2014 ve 2015’te PS4, Xbox One ve PC platformları için aktif hale getirildi. Şimdi ise büyük bir sürprizle ücretsiz oldu.

GTA 5 nasıl ve nereden indirilir?

Yaklaşık olarak 120 milyon civarında kopya satan GTA 5, her yıl rekor üstüne rekor kırıyor. Normal şartlarda uzun süre önce yayınlanan oyunlar bu kadar indirilmez. Oysa bu oyun, 2019 yılında 15 milyon civarında satıldı. Tüm bunlara ek olarak, bu yıl içerisinde Avrupa PS Store’un en çok satan oyunu konumuna kadar yükseldi. Şimdi ise popüleritesinin zirvesinde diyebiliriz.

GTA 5 ücretsiz oldu

Oyun şirketlerinin genel stratejisi “unutulmaya başlarsan kampanya düzenle” şeklindedir. Bu nedenle oyunların kampanyalarla ayakta kalmaya başladığına şahit olabilirsiniz. Ancak çok nadir bir şekilde bugün çok popüler olduğu bir dönemde ücretsiz hale getirildi. Peki bu oyunu nasıl ücretsiz indirebilirsiniz?

GTA 5 ücretsiz oluyor! Epic Games açıklama yaptı!

En sevilen oyunlardan bir tanesi olan GTA 5’i hemen şu anda Epic Game Store üzerinden ücretsiz alma imkanınız var. Bu bağlantı üzerinden yükleme işlemini yapabilirsiniz. Eğer isterseniz, Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza bunu yükleme imkanınız bulunuyor. Kısa bir süreliğine ücretsiz olan oyunu, Epic Store hesabı açmadıysanız indiremezsiniz. Bu nedenle öncelikli olarak platform üzerinden hesap açmanız gerekiyor. Hemen sonrasında Epic Games Launcher’ı indirerek oyuna sahip olabilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken çok önemli bir detay var. 21 Mayıs 2020 saat tam 18:00’da kampanya sona erecek. Bu oyunun ücretsiz hale getirilmesi ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Önemli Not: Epic Games şu anda büyük bir yığılma yaşıyor. Bağlantı üzerinden oyuna ulaşmanız biraz zor olabilir. Hata verdiğinde tekrar tekrar deneyebilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.