En ucuz Xiaomi modeli hangi özelliklerle geliyor? İşte yanıtı

redmi

Çinli teknoloji devi Xiaomi tarafından önümüzdeki hafta tanıtılması beklenen Redmi A1 modelinin özellikleri sızdırıldı.

En ucuz Xiaomi modeli hangi özelliklerle geliyor? İşte yanıtı. Xiaomi tarafından bütçe dostu akıllı telefon üretme görevi verilen Redmi markası, bu işin hakkını fazlasıyla veriyor. Öyle ki gelecek hafta resmen tanıtılması planlanan Redmi A1 modeli hem Redmi’nin hem de Xiaomi’nin en uygun fiyatlı akıllı telefon modeli olacak. Eğer söylentiler doğruysa 100 dolar civarı bir fiyattan satışa sunulacak olan bu telefon tabi ki son derece mütevazi özellikler ile karşımıza çıkacak. Telefonun sızdırılan son özelliklerine baktığımız zaman, bu durumu açıkça görebiliyoruz.

redmi 9 2 1

Redmi A1 hakkında ortaya çıkan son bilgilere göre, bu telefon 6,52 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlüğünde IPS ekrana sahip olacak. Gücünü MediaTek Helio A22 yonga setinden alması beklenen Redmi A1, 2GB RAM + 32GB dahili depolama alanı olarak tek bir seçeneğe sahip olacak.

Redmi Note 8 Pro ve POCO F2 Pro, MIUI 12.5 güncellemesi alıyor

En ucuz Xiaomi modeli hangi özelliklerle geliyor? İşte yanıtı

Telefonun arka yüzeyine baktığımı zaman 8MP + 2MP’lik ikili bir kamera yapısının olduğunu ve ön yüzeyinde bulunan selfie kamerasının ise 5MP’lik bir çözünürlük sunduğunu görüyoruz. Redmi A1’in arka yüzeyinin pürüzlü deri görünümlü bir yapıya sahip olduğunu da ayrıca belirtelim.

redmi

Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alan telefon 10W’a kadar hızlı şarj desteği sunmayı da ihmal etmiyor. Telefonun Xiaomi tarafından düşük güçlü cihazlar için geliştirilen MIUI Lite arayüzüyle geleceğini de hatırlatalım. Gelecek hafta tanıtılması beklenen Redmi A1 modelinden sonra bir de Redmi A1 Plus modelinin de karşımıza çıkacak ancak iki telefon arasındaki en belirgin fark, A1 Plus’daki parmak izi sensörü olacak.

Apple Watch Pro çığır açacak!