Apple Watch Pro çığır açacak!

Apple Watch Pro çığır açacak!

Beklendiği gibi, Çarşamba günkü “Far Out” iPhone 14 etkinliğine yaklaşırken Apple sızıntıları güçlü bir şekilde gelmeye devam ediyor. Bugün, 91mobiles’den elde edilen görüntüler sayesinde Apple Watch Pro cihazına yakın bir bakış sundu. İşte detaylar.

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, renderlar cihaz hakkında beklentileri yükseltecek cinsten. Çoğunlukla, beklediğimiz her şeyi bu saatlerde bulabileceğiz. Gurman’ın önceki raporlarının önerdiği gibi daha büyük bir ekran ve Apple Watch Series 7 tasarımının küçük bir evrimi karşımıza çıkacak. Digital Crown ve çoklu görev düğmesi gibi özelliklerin yanı sora Apple Watch Pro bir saatten beklenen her şeyi sunaca.

Apple Watch Pro çığır açacak!

Hem 91mobile hem de Gurman, saatin programlanabilir olabileceğini ve dokunmatik ekranla uğraşmadan belirli bir uygulamayı veya antrenmanı başlatmanıza izin verdiğini düşünüyor. Sonny Dickson ve DuanRui’den gelen rapor sızıntıları da daha büyük bir ekrana ve ek düğmeye işaret ediyor. Apple Watch Pro muhtemelen aşırı spor fanatiklerini hedef alacak. Ancak saatin fiyatı da bir o kadar tuzlu olacak. iPhone cihaz kadar dahi pahalı olabilir. Bu kulağa abartılı gelse de, tasarlanmamış üst düzey Apple Watch modellerinin her zaman revaçta olduğunu unutmamak gerek. Bu bağlamda, belki de 1000 dolarlık bir Apple Watch Pro çok da uçuk bir fiyat olmayabilir. Lansman etkinliğinde saatin tüm detayları ortaya çıkacak. Bu sebeple çok beklememiz gerekmeyecek.

Huawei Mate 50 Serisi Kılıflar Üzerinden 5G Desteği Sunabilir