En ucuz sıfır hibrit otomobiller – 2019 Ocak

elektrikli otomobil

#İŞBİRLİĞİ

2019 gerçekten de hibrit otomobillerin senesi mi olacak? Peki biten kampanyalar hibrit otomobil fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte 2019 Ocak itibariyle en ucuz sıfır hibrit otomobiller.

Elektrikli otomobilleri bir kenara bırakırsak, yakıt açısından en ideal seçeneğin hibrit otomobiller olduğunu söyleyebiliriz. Henüz hibrit motora sahip otomobillerin o kadar da yaygın olmadığını biliyoruz. Bu durumun 2 temel nedeni var. Birincisi hibrit motora sahip otomobil sektöründe henüz geniş bir model yelpazesi bulunmuyor.

İkincisi ise hibrit otomobiller ile benzinli otomobiller arasında uçuk bir fiyat farkı var. Yani hibrit motora sahip bir otomobil aldığınızda ödediğiniz farkı çıkarabilmek için yaklaşık olarak 300.000 km yol yapmanız gerekiyor. Dilerseniz bu önerme ile ilgili yazımıza aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hibrit otomobil almak ne kadar mantıklı?

Herşeyi bir kenara bırakırsak, hibrit otomobillerin ortalama 100 kilometre 3 – 4 litre yakıt tüketiyor olması, kullanıcılar açısından oldukça cazip bir değer. Peki ülkemizdeki en ucuz hibrit otomobiller hangileri? Malum pek çok üreticinin 2018 sonlarına doğru başlattığı kampanya süreci yeni yılla birlikte sona erdi. Doğal olarak otomobil fiyatları da yükseldi.

Peki 2019 Ocak itibariyle en ucuz sıfır hibrit otomobiller hangileri? Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz sıfır hibrit otomobiller listemiz ile başbaşa bırakalım.

2019’da en ucuz sıfır hibrit otomobiller

Toyota Yaris

Toyota Yaris hibrit

Model: 1.5 Hybrid Cool e-CVT
Fiyatı: 100.550 TL (Hurda Teşvikli Fiyatı)