LG Electronics’in yeni global CEO’su belli oldu

lgggg

Piyasadaki rekabet karşısında önlemler almaya devam eden Güney Koreli teknoloji devi 58 yeni görevlendirme, terfi işlemi ve CEO konusunda önemli kararlara imza  attı.

Firma tarafından gelen açıklamaya göre LG Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı olarak Seong-jin Jo’nun tüm şirketin genel CEO’su olarak göreve geldiğini açıkladı.

Bu yeni görevlendirme ile yeni CEO Seong-jin Jo’nun karşısında büyük bir sorumluluk durumu gelişiyor. Seong-jin Jo, Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri, Mobil İletişim, Ev Eğlence ve Otomotiv Malzemeleri Bölümleri ve LG Electronics’in tüm iş bölümlerini kendi kontrolü altında tutacak.

Yeni CEO’nun kariyerine bakacak olursak Nesnelerin İnterneti ve Akıllı Ev  teknolojileri alanlarına da önemli çalışmalar yapmanın yanında, 1980’de LG’nin ilk otomatik çamaşır makinesini geliştiren ekibin de üyeleri arasında kendine yer edinmişti. Tüm bu hizmetleri karşısında Kore sanayi sektörüne hizmetleri için ‘Bronz Tower Nişanı’ almaya hak kazanmıştı. Tüm bu görevlendirmeler 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yürülüğe girecek.

Bilgisayarının başına kötü şeyler gelmiş 10 şanssız kullanıcı!