Sağlık çalışanlarının TikTok videosu büyük tepki topladı!

Facebook ve TikTok

Koronavirüs ile çok sert bir şekilde mücadele edilen şu son günlerde sağlık çalışanlarının TikTok videosu büyük bir gündem yarattı. İşte sağlık çalışanları tarafından çekilen skandal videonun detayları.

COVID-19 ile yaptıkları büyük mücadele sayesinde gerçek hayatın süper insanları olarak adlandırılan Sağlık çalışanlarının TikTok videosu ile tepki topladı. Elbette sağlık alanında çalışan personel, moral bulmak için her zaman mantıklı işler yapmıyor. Özellikle de fenomen olmak için yapılan çeşitli aktiviteler çok sert tepkiler toplayabiliyor.

TikTok videoları tepki toplamaya devam ediyor

Doktor ve hemşireleri hastane koridorlarında dans ederken gösteren birçok TikTok videosu mutlaka size de rastgelmiştir. ABD’nin Missouri eyaletinin Springfield şehrindeki Mercy Hastanesi’nde öyle bir TikTok videosu çekildi ki herkes tarafından çok sert tepki aldı.

Ganalı profesyonel tabut taşıyıcıları hatırlarsınız. Bunlar tabutları dans ederek taşıdıkları için sosyal medyada büyük ilgi gördü. Şimdi de ABD’deki bir hastanede yine aynı tabutlu insanlar üzerinde COVİD-19 yazan bir plastik torba ile dans etti. Yapılan bu dans Ganalı profesyonel müziği ile birleştirildi. Böylece ortaya herkesin sosyal medyadan çok tanıdık olduğu profesyonel tabut taşıyıcı videosu ortaya çıktı. Bu durum Twitter başta olmak üzere bütün sosyal medya platformları tarafından büyük bir tepki çekti.

Oppo A92 tanıtıldı! Telefon oldukça iddialı!

Amerikalı YouTuber ve gazeteci Blaire White, “Hemşireler, insanlar ölürken ve geçim kaynaklarını kaybederken COVID-19’u kullanarak ünlenmeye çalışıyorlar” ifadelerine yer vererek konunun ciddiyetine dikkat çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, “Bu, ön cephede mücadele eden diğer sağlık çalışanlarına ve benim gibi yakınlarını kaybeden insanlara çok büyük bir saygısızlık. Umarım çalıştıkları hastane bu videoyu görür. Mide bulandırıcı” dedi. Sizler için videoyu aşağıya bıraktık. İzledikten sonra fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarmayı unutmayın.