En iyi Nintendo Switch oyunları 2019

nintedo switch

#İŞBİRLİĞİ

Nintendo’nun hibrit konsolu Switch için çıkmış en iyi oyunları sizler için derledik. İşte 2019 yılında çıkmış en iyi Nintendo Switch oyunları.

Nintendo bu nesildeki konsolu Switch’i 2017’de satışa sunmuştu. Switch, PS4 ve Xbox One’dan yaklaşık olarak 4 yıl sonra çıkmış olmasına karşın teknik donanım bakımından bu iki konsolun gerisindeydi. Bu durumun temel nedeni ise Switch’in aynı zamanda taşınabilir bir konsol olmasıydı.

The Game Awards 2019 izlenme rekoru kırdı!

Teknik donanım açısından günümüz konsollarının gerisinde olmasından ötürü pek çok yeni nesil oyun Switch’i es geçmek zorunda kaldı. Özellikle 2017 ve 2018’de Switch için gelen 3. parti oyunlar indie tarzı yapımlardan ibaretti. Nitekim 2019’a gelmemizle birlikte Switch için çıkan 3. parti oyun sayısı da arttı.

Yapımcılar PS3 ve Xbox 360 zamanında çıkan popüler oyunlarını Switch için portlamaya başladılar. Böylece Switch kütüphanesi de hatırı sayılır oranda genişledi. Peki 2019’da Nintendo Switch için çıkan en iyi oyunlar hangileri?

Bu yazımızda 2019’da çıkmış en iyi Switch oyunları listesi ile karşınızdayız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Metacritic verilerini baz alarak hazırladığımız en iyi Nintendo Switch oyunları 2019 listemiz ile başbaşa bırakalım.

2019 yılında çıkmış en iyi Nintendo Switch oyunları

Divinity: Original Sin II – Definitive Edition

Ortalama Puanı: 93
Çıkış Tarihi: 4 Eylül