Yeni BMW X4 hakkında bilgiler gelmeye başladı

BMW 1

Yılın başında tanıtılan ikinci nesil BMW X4 ile ilgili ayrıntılı bilgiler ve görseller yayınlanmaya başladı. Yayınlanan görsellerde birçok detay yer alıyor.

Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden biri olan BMW, ikinci nesil X4 modeli ile ilgili bilgi ve görselleri paylaşmaya başladı. Yeni nesil X4 oldukça modern ve sportif tasarımıyla bakışları üzerine çekiyor.

2018 yılı içerisinde güncellenen ve ikinci nesle terfi eden model BMW X4, önceki nesle göre daha büyük olmasına karşın hafif yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Genel olarak önceki modele oranla çok daha gelişmiş özellikler ile karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda ortaya çıkan Coupe SUV modelini örnek alan araç, dizel ve benzinli bir yapı ile donanmış durumda.

YENİ BMW X4

Benzinli ve dizel tercihleri kullanıcıya sunuluyor

Yeni model BMW X4’ün benzinli versiyonu 184 beygir ve 252 beygir güç üreten 2.0 litrelik dört silindirli üniteler üzerinde yükseliyor. Bu versiyonlar sırasıyla xDrive20i ve xDrive30i adı altında toplanmış durumda. Dizel modelini isteyenler ise 2.0 litre dört silindirli 190 beygir ve 231 beygirlik motor tercihleri ile karşı karşıya kalacaklar. Bu modeller de  sırasıyla xDrive20d ve xDrive25d adı ile hayat buluyor.

Bunların yanında yüksek performans isteyenler için de BMW X4’ün M40i ve M40d versiyonları halihazırda bekliyor olacak. 3.0 litrelik sıralı altı silindir barındıran bu motorlar 360 ve 326 beygir güç üretmenin yanında 500 Nm tork sunabiliyor. Yeni modelin başlangıç fiyatı olarak ise ABD sınırlarında 50 bin 450 dolar fiyat biçilmiş durumda.

PlayStation 5 çıkış tarihi sızdırıldı!