En iyi VPN uygulamaları – 2018

vpn

#İŞBİRLİĞİ

Ülkemizde oldukça popüler olan VPN uygulamalarını mercek altına alıyoruz. Peki bu uygulamalar içerisinde kullanıcılara en iyi hizmet sunan sunucu hangisi? İşte en iyi VPN uygulamaları.

Malum, ülkemizde Vikipedi’de olmak üzere, pek çok internet sitesine erişim engeli bulunmakta. Genel olarak bu tarz engelli sitelere girmenin yolu da VPN uygulamalarından geçiyor. En iyi VPN uygulamaları başlıklı bu yazımızda, sizler için kullanıcılara en sorunsuz hizmeti sunan programları listeleyeceğiz.

En sorunsuz, en iyi VPN uygulamaları

Bilindiği üzere VPN uygulamalarının birden fazla kullanım alanı mevcut. Fakat ülkemizdeki genel kullanım amacının yasaklı sitelere girmek olduğunu söyleyebiliriz. Dünya genelinde interneti Türkiye kadar sansürlenen ülkelerin sayısının hayli az olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Bu durum bazı sakıncaları da beraberinde getirmiş durumda. Çünkü bu tarz yasaklı sitelere erişimi sağlayan her türlü uygulamanın güvenli olmadığını da bilmemiz gerekiyor.

Geçmişten günümüze iPhone modellerinin çıkış fiyatları

Tam olarak bu sebepten ötürü, en iyi VPN uygulamaları listemize gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Bu noktadaki tek dezavantaj, listedeki uygulamaların ücretli olması. Lakin bu uygulamaların 1 aylık deneme sürecine sahip olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Kısaca özetlemek gerekirse, listedeki 8 uygulamanın her birini, bir ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Bu da 8 ay boyunca hiç bir ücret ödemeden güvenilir VPN hizmeti alabileceğiniz anlamına geliyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri en iyi VPN uygulamaları listemiz ile başbaşa bırakalım.

TunnelBear

TunnelBear