Xiaomi Mi A2’nin özellikleri netlik kazandı

Xiaomi Mi A2

Çok yakında resmen tanıtılması beklenen Xiaomi Mi A2’nin yeni görüntüleri sızdırıldı. Son sızıntıyla birlikte telefonun teknik özellikleri de netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi Xiaomi’nin çok yakında yeni telefonu Mi A2’yi resmen tanıtması bekleniyor. Çinli telefon üreticisinin telefonu resmen tanıtması beklenirken, yeni görüntüler ve bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Son olarak da telefonun hakkında ekranı açıkken çekilmiş görüntüleri internete sızdırıldı.

Xiaomi Mi A2 çok yakında tanıtılacak

Sızdırılan bu yeni görüntü ile birlikte telefonun teknik özellikleri hakkında çıkan birçok iddia doğrulanmış oldu. Snapdragon 660 yonga seti kullanan Mi A2’nin teknik özellikleri arasında 6 inç ekran, 4 GB RAM, 3010 mAh batarya, 12 + 20 megapiksel çift arka kamera ve 20 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Xiaomi Mi A2

Telefonun teknik özelliklerinin netlik kazanması ile birlikte bir diğer önemli iddia da doğrulanmış oldu. Mi A2, kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Mi 6X ile aynı özelliklere sahip. İki telefon arasındaki tek büyük fark Mi A2’nin Android One kullanması olacak.

Ağustos ayında satışa sunulacağı söylenen Mi A2’nin çok yakında resmen tanıtılması bekleniyor.

Huawei Nova 3’ün yeni görüntüleri yayınlandı