En güzel vajina ödülü zengin etti! Şimdi paraya para demiyor!

Maite Sasdelli 1

2022 yılında düzenlenen “Miss Vagina” yarışmasında oyların yüzde 53’ünü alarak birinci seçilen Maite Sasdelli isimli kadın, şimdilerde paraya para demiyor.

En güzel vajina ödülü zengin etti! Şimdi paraya para demiyor! Parti ve karnavalların ülkesi Brezilya, pek çok ilginç yarışmaya da sahne oluyor. Bunlardan bir diğeri ise ülkedeki en güzel vajinanın belirlendiği “Miss Vagina” yarışması oldu. Geçtiğimiz sene yapılan yarışmayı kazanan isim ise henüz 25 yaşında olan Maite Sasdelli adındaki bir kadın oldu. Kadının yıldızı ise bu yarışmadan sonra parladı.

Maite Sasdelli 1

En güzel vajina ödülü zengin etti! Şimdi paraya para demiyor!

Bu yarışmadan önce kasiyerlik yapan Maite Sasdelli, Brezilya’nın en güzel vajinaya sahip kadını seçildikten sonra adeta yeniden doğdu. Şimdilerde yoluna bambaşka bir sektörde devam eden genç kadın, yarışmadan sonra ilk iş olarak kendisine bir OnlyFans hesabı açtı. Ardından burada ücretli içerikler üretmeye başlayan Sasdelli, şimdilerde ise adeta paraya para demiyor.

Maite Sasdelli 2

Abonelerine özel içerikler üreten ve müstehcen pozlarını sergilemekten çekinmeyen güzel model, ayda 50 bin sterlinden fazla kazandığını söylüyor. Yarışmanın hayatının dönüm noktası olduğunu da itiraf eden Maite Sasdelli, hayranlarından oldukça ilginç isteklerin geldiğini ve bunların çoğunu yaptığını ifade ediyor.

Maite Sasdelli

Brezilya’nın en güzel vajinasını görmek isteyen meraklılar ise, kadının OnlyFans hesabına üye olup aylık belirli bir ücreti gözden çıkarmak zorunda. Güzel model, sıradaki hedefinin ise düzenli bir ilişki olduğunu söylüyor. En güzel vajina ödülü zengin etti! Şimdi paraya para demiyor!

Twitter marka güvenliği ve reklam kalitesi başkanı şirketten ayrıldı