En güçlü akıllı telefon: Nubia Z18

nubia z18

ZTE’nin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşturacağı yeni amiral gemisi modeli Nubia Z18, AnTuTu testinde yeni bir rekora imza attı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Genel olarak akıllı telefonların performans karşılaştırmaları için çeşitli testler uygulanıyor. AnTuTu ve Benchmark bu testler içerisinde en popüler olanları diyebiliriz. Benchmark testi tek ve çok çekirdek kullanımını ayrı ayrı puanlarken, AnTuTu testinde ise genel performansa göre tek bir puan veriliyor. Genelde iki testin sonuçlarının da tutarlılık anlamında son derece yüksek bir yüzdeye sahip olduğunu söylememiz mümkün.

ZTE Nubia Z18, AnTuTu’da rekor kırdı

ZTE’nin şu aralar yeni bir amiral gemisi modeli üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenen bu telefonun Full Screen 3.0 teknolojisini kullanacağı ve çentiksiz bir tasarıma sahip olacağı yönünde bazı söylentiler de mevcut.

Fakat görünen o ki Nubia Z18 tasarımıyla olduğu kadar performansıyla da dikkat çeken bir model olacak. Keza geçtiğimiz gün AnTuTu’da ortaya çıkan telefon yeni bir rekora imza attı.

Nubia Z18, AnTuTu’da 280085 puan alarak, Xperia XZ2 Compact, Galaxy S9+ ve Huawei P20 Pro gibi modelleri geride bıraktı. İlgili test sonuçlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2018 05 16 12.00.07

Bu arada dip not olarak telefonun özelliklerine de değinelim. Z18 gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 845 yonga setinden alacak. Sistemini 8GB RAMi le destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise max. 128GB. Full HD+ çözünürlükte 5.99 inçlik bir ekranla gelecek olan telefonun diğer özellikleri ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Samsung Galaxy A8 Star ortaya çıktı