ZTE’nin yeni telefonu nubia Z18 tam bir çerçeve düşmanı

Z18

Emsallerinin aksine çentiksiz bir panel tasarımına sahip olan ZTE nubia Z18, marjinal tasarımıyla tam bir çerçeve düşmanı. Telefonun canlı fotoğrafı ortaya çıktı.

ZTE, nubia’nın amiral gemisini hazırlıyor

ZTE çentik akımından çok fazla etkilenmemiş gibi gözüküyor. Başta Çinli şirketler olmak üzere, pek çok firma şu sıralar her seviyeden telefonlarına güncel moda kabul edilen çentiği yerleştiriyor. Hepimizin bildiği gibi çentik; ahize, kamera ve sensörlerin kenarlarında kalan boşlukları değerlendirmek için yapılan bir tasarım. İşin garip yanı, nubia Z18’in üst tarafı neredeyse sıfır! Telefonda hatırı sayılır çerçeve sadece alt kısımda bulunuyor. Bu nedenle kamera bu bölüme yerleştirilmiş olabilir. Ahizenin ise telefonun tepesine doğru konumlandırılmış olması muhtemel.

Selefi Z17S’e kıyasla ciddi tasarımsal farklılıklar içeren yeni modelin özellikleri ise şimdilik gizemini koruyor. Nubia serisinin amiral gemisi olacak akıllı telefonun, oldukça iddialı özellikleri olabildiğince uygun fiyattan sunması bekleniyor. Z18’in çıkış tarihi de bilinmeyen detaylar arasında. Önümüzdeki dönemde ortaya çıkan özel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.

Xiaomi Redmi 6 Pro’nun çıkış tarihi açıklandı