Samsung Galaxy A8 Star görüldü

Samsung Galaxy A8 Star

Samsung Galaxy A8 Star, Wi-Fi sertifikası alırken görüldü. Son günlerde sık sık gündeme gelen telefonun çok yakında satışa çıkması bekleniyor. İşte Samsung Galaxy A8 Star hakkında her şey!

Samsung, popüler telefonu Galaxy A8’in yeni bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Daha önce çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan telefon, Samsung Galaxy A8 Star adını taşıyor. Çok yakında resmen duyurulması beklenen Galaxy A8 Star, bugün Wi-Fi sertifikası alırken görüldü.

Wi-Fi sertifikaları telefonun teknik özellikleri hakkında pek detay barındırmasa da, bu sertifikanın alınması telefonun kısa süre içinde raflardaki yerini alacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy A8 Star çok yakında raflardaki yerini alacak

Wi-Fi sertifikasında yer alan bilgiler telefonun Android 8.0 işletim sistemiyle satışa çıkacağını gösteriyor. Bu sertifikadan öğrendiğimiz bir diğer detay da telefonun çift SIM-kart özelliğine sahip olacağı.

Samsung Galaxy A8 Star

Sertifikada telefonun diğer teknik özellikleri hakkında herhangi bir detay bulunmuyor. Ancak daha önce çıkan sızıntılardan Galaxy A8 Star‘ın 6.28 inç Supler AMOLED ekran, 16 + 24 megapiksel çift arka kamera, 24 megapiksel selfie kamerası, 3700 mAh batarya, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olacağı biliniyor.

Telefonun Exynos 7885 ya da Snapdragon 660 yonga seti kullanacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy A8 Star

Oppo F7 Youth, yapay zeka kamera ile geliyor