En fazla kazanan futbolcular belli oldu: Liste gerçekten Şampiyonlar Ligi

başakşehir futbol kulübü

En fazla kazanan futbolcular sonunda belli oldu. Özellikle bir takımın oyuncuları çok fazla ön plana çıkıyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte göz atalım.

Tüm dünyada merakla beklenen en fazla kazanan futbolcular listesi sonunda açıklandı. Genel olarak listeye bakıldığında sıralamanın bazı noktalarda şaşırtıcı olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Paris Saint-Germain takımı tuhaf bir şekilde ön plana çıkıyor. Bu takımın yönetimi ve sponsorlar adeta oyunculara para yağdırıyor.

Tüm bunları bir kenara bırakırsak zirvede hepinizin tahmin ettiği bir ismin olduğunu söyleyebiliriz. Cristiano Ronaldo şu anda Manchester United forması giyiyor. Kendisinin yıllık kazancı 125 milyon dolar seviyesinde. Böylece bu rakam ile birlikte dünyanın en değerli futbolcusu olma özelliğini de koruyor.

En fazla kazanan futbolcular bakın kimler oldu

Cristiano Ronaldo sosyal medyada çok farklı bir etkiye sahip. Kendisi sadece tek bir reklamdan bile ciddi miktarlarda kazanç sağlayabiliyor. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda yaptığı Coca-Cola çıkışı büyük takdir topladı. Bu nedenle çok sevildiğini söyleyebiliriz.

En fazla kazanan futbolcular

  • Lionel Messi (PSG): 110 milyon dolar
  • Neymar (PSG): 95 milyon dolar
  • Kylian Mbappe (PSG): 43 milyon dolar
  • Robert Lewandowski (Bayern Münih): 35 milyon dolar
  • Andres Iniesta (Vissel Kobe): 35 milyon dolar

FIFA 21 oyuncu reytingleri açıklandı! İşte en güçlü futbolcu!

Şeklinde liste devam ediyor. Zirvedeki isim açıkçası birçok futbolseveri şaşırtmadı. Manchester United takımında kariyerine devam eden Cristiano Ronaldo muhtemelen önümüzdeki uzun yıllar bu ünvanını koruyacak. Peki sizce tüm takımlar değerlendirildiğinde dünyanın en değerli oyuncusu kim? Yorumlar bölümünden konu ile ilgili fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.