2017 yılının en çok kazanan kadın şarkıcısı belli oldu

tosun

Müziğin iki önemli ismi Beyonce ve Adele, Grammy Ödülleri’nin ardından bu kez de yıllık kazanç tablosunda karşı karşıya geldi ve bu kez kazanan değişti. 2017 yılının en çok kazanan kadın şarkıcısı belli oldu.

2017 yılının en çok kazanan kadın şarkıcısı belli oldu: Grammy Ödülleri, geçtiğimiz şubat ayında Los Angeles’ta düzenlenmişti. Yılın en iyi albümü ve en iyi şarkısı ödüllerini Adele kazanırken, Beyonce ise rakibini alkışlamıştı. Gecenin en güzel anı ise, Adele sahnedeyken Beyonce hakkında söyledikleriydi. 28 yaşındaki sanatçı, Beyonce’un çok başarılı olduğunu, son çıkardığı ve listelerde 1 numaraya yükselen albümü Lemonade’nin de çok iyi olduğunu belirtmiş, dolayısıyla Grammy’yi hak ettiğini düşündüğü için kazandığı ödülü ikiye bölerek bir parçasını Beyonce’a vermişti.

2017 yılının en çok kazanan kadın şarkıcısı belli oldu

Yılın en çok kazanan kadın şarkıcıları listesine bakıldığında ise, bu kez zirveyi Adele değil, Beyonce kaptı. 1 Haziran 2016 ile 1 Haziran 2017 döneminde vergi öncesi kazançlar hesaplandığında, Beyonce’un kazancı tam 105 milyon dolar oldu. Onu, 69 milyon dolarlık kazançla bu kez Adele izledi.

Forbes’a göre 2017 itibarıyla en çok kazanan kadın şarkıcılar:

1. Beyonce – 105 milyon dolar
2. Adele – 69 milyon dolar
3. Taylor Swift – 44 milyon dolar
4. Celine Dion – 42 milyon dolar
5. Jennifer Lopez – 38 milyon dolar.

Hastanelere yeni cerrahi robotlar girmek üzere!