2018’in en iyi torrent siteleri

en iyi torrent siteleri

#İŞBİRLİĞİ

Adil kullanım kotasının da kalkmasıyla birlikte torrent sitelerine olan ilgi artmış durumda. Peki geçtiğimiz yılın en iyi torrent siteleri hangileriydi? İşte bu sorunun yanıtı.

2019’la birlikte ülkemizde uygulanmakta olan adil kullanım kotası (ya da adil kullanım noktası) tamamen kaldırılmış oldu. Bunun yerine operatörler tarafından kotalı tarifeler getirildi. Fakat tahattütü devam eden kullanıcılar 1 Ocak itibariyle hızları kesilmeden limitsiz internetin keyfini sürmeye başladılar.

Söz konusu limitsiz internet olunca, ister istemez akla gelen ilk şey torrent siteleri oluyor. Malum pek çok içeriğe torrentler üzerinden rahatlıkla erişmek mümkün. Yani torrent denildiğinde aklınıza hemen illegal içerikler gelmesin. Günümüzde pek çok içerik için torrent sitelerinden faydalanılıyor.

Her ne kadar torrent siteleri genelde telif hakları ihlali nedeniyle kapatılıyor olsa da hala bu tarz kanallar mevcut. Peki geçtiğimiz yılın en iyi torrent siteleri hangileriydi?

Bir torrent sitesinin iyi olması, torrent kütüphanesinin ne kadar zengin olduğuyla doğru orantılı. Bir sitenin kütüphanesi ne kadar zengin olursa, çektiği kullanıcı sayısı da aynı oranda fazla oluyor. Bu yazımızda sizlerle geçtiğimiz yılın en iyi torrent siteleri ile ilgili bir listeyi paylaşacağız.

2018’in en kötü oyunları için tıklayın

Bu listeyi hazırlarken sitelerin Alexa sıralamalarını baz aldık. Dünya genelinde ilk 500 içerisine yer alan torrent sitelerini listemize dahil ettik.

Elbette şunu da dip not olarak belirtmek gerekiyor. Hali hazırda listedeki hemen hemen tüm siteler mahkemelik durumda. Dolayısıyla bu sitelerin kapanması da an meselesi diyebiliriz. Dolayısıyla bir siteyi arayıp da bulamadığınızda çok da şaşırmayın.

İşte geçen yılın en iyi torrent siteleri

The Pirate Bay

The Pirate Bay

Alexa Sırası: 288