En çok tableti kim sattı? İşte yanıtı

en çok tableti kim sattı

#İŞBİRLİĞİ

Son yıllarda tablet sektörünün iyice daraldığı inkar edilemez bir gerçek. Peki 2019’un 3. çeyreğinde en çok tableti kim sattı? İşte bu sorunu yanıtı.

Akıllı telefonların ekran boyutunun büyümesi, tabletlere olan ilgiyi iyiden iyiye azalttı. Son yıllarda iyiden iyiye daralan tablet sektöründeki üretici sayısı da bir eldeki parmak sayısından hallice diyebiliriz.

Önümüzdeki yıllarda katlanabilir ekranlı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte, tablet sektörünün tamamen bitme aşamasına geleceği konuşuluyor. Zaten pek çok teknoloji devinin tablet tarafındaki üretim bandını durdurması da bu durumun en net habercisi.

Apple pazardan hala umutlu

Tablet sektörünün öncü isimlerinden biri olan Apple, daralan pazara karşın satışlarını arttırmayı başaran nadir firmalardan biri. Bu sektöre yön veren isimlerden biri olan Cupertino merkezli şirket, tüm olumsuzluklara karşın, pazarın büyük bölümüne hakim durumda.

Tablet pazarının şekillendiği ilk günden bu yana zirveden inmeyen Apple, 2019’un 3. çeyreğinde de açık ara farkla en çok tablet satan şirket oldu.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en çok tableti kim sattı sorusunun yanıtı ile başbaşa bırakalım. (Diğer firmaları görüntülemek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

Lenovo

tablet lenovo

Sattığı Tablet Sayısı: 2.5 milyon
Pazar Payı: %6.7
2018 Aynı Dönemde Sattığı Tablet: 2.3 milyon
2018 Aynı Dönemde Pazar Payı: %6.3