En çok izlenen Netflix içerikleri açıklandı

Netflix reklamlı paket

Dijital içerik platformları arasında hala en popüler isim olmayı sürdüren Netflix, geçtiğimiz haftanın en çok izlenen dizileri listesini paylaştı.

En çok izlenen Netflix içerikleri açıklandı. Netflix, geleneksel televizyon anlayışının terk edilip, dijital içerik platformlarının ortaya çıkmasında çok etkili bir isim. Sektörün en köklü markalarından biri olan Amerika merkezli şirket, 2022 yılının ilk yarısında biraz bocalamış olsa da sonraları kendini toplamayı bilmiş ve abone sayısını arttırmaya devam etmişti.

Netflix yakında parola ile ilgili yeni bir işlem başlatacak

Şüphesiz Netflix’in zor günleri atlatabilmesinin en önemli nedenlerinden biri de haftalık olarak düzenli bir şekilde paylaştığı en çok izlenen içerikler listesi oldu. Nitekim bu listeler, tüm dünyaya Netflix’in en çok izlenen yapımlarını duyurdu ve bu da birçok insanda merak uyandırarak Netflix abonesi olunmasını sağladı.

Netflix

En çok izlenen Netflix içerikleri açıklandı

İşte Amerikalı dijital içerik platformu, 9-15 Ocak 2023 tarihleri arasını içeren en çok izlenen dizi listelerini paylaştı. Listenin ilk sırasında tıpkı bir hafta önce olduğu gibi yine Ginny & Georgia (2. Sezon) isimli yapımı görüyoruz. Toplam162milyon 720 bin saat izlenen bu dizi şu an için rakipsiz görünüyor. Öyle ki ikinci sırada da aynı dizinin birinci sezonu var ve toplam izlenme saati de 63 milyon 230 bin saat. Üçüncü sıraya baktığımız zamansa, Wednesday’in geldiğini görüyoruz ki bu dizinin toplam izlenme süresi ise 57 milyon 820 bin saat olarak gerçekleşti.

Netflix ek ücret almaya başlayacak!

Türkiye’de en çok izlenen dizi ise The Pale Blue Eye (Solgun Mavi Gözler) olurken, onu izleyen isimler ise sırasıyla Laal Singh Chaddha ve Tears of the Sun (Güneşin Gözyaşları) oldu.

Anker Nebula Cosmos Lazer 4K :  Kusursuz görüntü, mükemmel ses