En çok indirilen PS5 oyunları listesinin zirvesindeki isim şaşırtmadı

En çok indirilen PS5 oyunları

Popüler oyun ve teknoloji şirketi Sony, Kasım ayı içerisinde en çok indirilen PS 4, PS 5 ve PS VR oyunlarının sıralı listesini paylaştı.

En çok indirilen PS5 oyunları listesinin zirvesindeki isim şaşırtmadı. Japon oyun devi Sony, şu sıralar Microsoft ile yaşadığı mücadele ile gündeme geliyor. Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasına kesin olarak mâni olmaya çalışan şirket, bunun için gerekli desteği Avrupa yargısından fazlasıyla görüyor. Sony’nin en büyük korkusu olan Call of Duty’nin PlayStation konsollarına çıkmaması ihtimali ise, yeni paylaşılan Kasım ayı listeleriyle birlikte daha bir anlamlı hale geldi.

En çok indirilen PS5 oyunları

Sony tarafından paylaşılan listelere baktığımız zaman, Kasım ayı içerisinde PS 5 konsolunda en çok indirilen oyunun God of War Ragnarök olmuş. Popüler aksiyon oyununu takip eden isimse, tabi ki Sony’nin kaybetmekten korktuğu Call of Duty: Modern Warfare II. Üçüncü sırayı FIFA 23’ün aldığı listede Grand Theft Auto V’in hala ilk beş içerisinde yer alarak kendini dördüncü sıraya atabilmesi ise şaşkınlık yarattı.

En çok indirilen PS5 oyunları

En çok indirilen PS5 oyunları listesinin zirvesindeki isim şaşırtmadı

Listenin ilk beşinde son sırada yer alan isimse Cyberpunk 2077 oldu. Popüler spor oyunu NBA 2K23 kendisine ancak 7. sıradan yer bulabilirken Gran Turismo 7 ise 14. sırada kaldı.

PlayStation 4 için açıklanan listeye baktığımız zamansa, bu defa en çok indirilen oyunun Call of Duty: Modern Warfare II olduğunu görüyoruz. İkinciliğe God of War Ragnarök’ün yerleştiği bu listenin üçüncü sırasında ise FIFA 23 bulunuyor.

En çok indirilen PS5 oyunları

Son olarak en çok indirilen PS VR oyunlarına baktığımız zaman, burada listenin zirvesinde Superhot VR isimli oyunun bulunduğunu, bu oyunu ise Beat Saber ve Job Simulator isimli yapımların izlediğini belirtelim. En çok indirilen PS5 oyunları önümüzdeki süreçte değişecektir.

Audi şimdiden Formula 1’e girdi