Deliha 2 ilk hafta sonunda beklentileri karşıladı

deliha

Gupse Özay’ın dişi Recep İvedik tiplemesi Deliha, yeni filmiyle bir kez daha izleyiciyle buluştu. İlk film 2014 yılında vizyona girmiş, ilk hafta sonunda 265.767, toplamda ise 1.596.119 seyirciyi ulaşmayı başarmıştı. Deliha 2 ise, ilk filme oranla daha başarılı bir açılışa imza attı.

Deliha 2, Arif v 216’nın gölgesinde kaldı

Box Office Türkiye’de yer alan rakamlara göre Deliha 2, ilk hafta sonunda Arif v 216 ve Aile Arasında gibi komedi filmleirne karşın 348.689 seyirciyi sinemalara çekmeyi başardı. Elbette bunda Aile Arasında’nın 7. haftasında, Arif v 216’nın ise 2. haftasında olması etkili oldu diyebiliriz.

İlk film ile kıyasladığımızda, Deliha 2’nin daha başarılı bir gişeye imza attığını söylemek mümkün.

Deliha 2, Gupse Özay’ın hayat verdiği Zeliha isimli karakterin iş bulma macerasına odaklanıyor. Filmin başrollerinde ise Gupse Özay, Eda Ece, Aksel Bonfil, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda da Gupse Özay bulunuyor. Ayrıca filmin senaryosu da Gupse Özay’a ait. Yani yıldız oyuncu, hem yazıyor, hem yönetiyor, hem de oynuyor.

Öte yandan, ilk filmde yer alan bazı isimlerin Deliha 2 kadrosunda bulunmaması da dikkat çekici. Keza hatırlanacağı üzere Zeliha, ilk filmde koca bulma derdine düşüyor ve sonuç olarak mutlu sona ulaşıyordu.

Fakat 2. filmde Zeliha’nın hala bekar olduğunu ve kariyerine odaklandığına şahitlik ediyoruz.

Arif v 216, ikinci haftasında da zirvede