Elon Musks’ın trans kızı milyarderi suçluyor!

Elon Musks'ın trans kızı milyarderi suçluyor!

Elon Musk’un kızı Vivian Jenna Wilson, perşembe günü verdiği bir röportajda babasının sert bir resmini çizdi. Milyarderi, eşcinsel ve kadınsı göründüğü için ona zorbalık eden ve sonra tıbbi bakım konusunda yalan söyleyen, zalim bir baba olarak tanımladı. İşte tüm detaylar.

Elon Musk, yakın zamanda psikolog ve muhafazakar yorumcu Jordan Peterson ile yaptığı bir röportajda yaptığı yorumlar ile gündeme gelmişti. Söz konusu yorumlar, şu anda dil eğitimi alan 20 yaşında bir üniversite öğrencisi olan Wilson’a konuşma hakkı doğurdu. “Sanırım hiçbir şey söylemeyeceğimi ve bu işi tartışmasız bırakacağımı varsayıyordu” dedi. “Bunu yapmayacağım çünkü eğer benim hakkımda milyonlarca kişilik bir izleyici kitlesine karşı böyle konuşacaksa yanında bırakmayacağım” demişti.

Elon Musks'ın trans kızı milyarderi suçluyor!

20 yaşındaki Wilson, ortak velayete sahip olmasına rağmen Musk’ın baba olarak hayatından büyük ölçüde uzak durmakla suçladı. Eşcinsel olduğu  için onu susturmaya teşvik ettiği iddiası da dahil olmak üzere kadınsı özellikler sergilediği için ona zorbalık yapmakla suçladı. “Dördüncü sınıftaydım. Arabalardan birinin reklamı için bir yolculuğa çıktık – hangisi olduğunu hatırlamıyorum – ve sesim çok yüksek olduğu için sürekli bana acımasızca bağırıyordu,” dedi Wilson. “Zalimceydi.” Milyarderin eski eşi ise babasının bakımla ilgili tıbbi belgeleri defalarca okuduğunu söyledi. Bu tarz bir problemin Elon Musk’ın canını sıkacağı kesin diyebiliriz. Bu kapsamda daha fazla detay da ortaya çıkabilir.

OpenAI’nin CEO’sunda yapay zeka konusunda Çin’e karşı birleşme çağrısı!