Ben Efsaneyim yapımcısı filmin sonu hakkındaki teoriyi doğruladı

Ben Efsaneyim yapımcısı filmin sonu hakkındaki teoriyi doğruladı

Ben Efsaneyim 2 yapımcısı ve yazarı Akiva Goldsman, devam filminde Will Smith karakterinin nasıl görüneceğine açıklık getirdi. İşte tüm detaylar.

Francis Lawrence tarafından yönetilen orijinal 2007 zombi-korku filminde, Smith, ABD Ordusu virologu ve günlerini insanlığı yok eden bir virüse çare bulmaya çalışan New York’lu hayatta kalan son insan Robert Neville’i canlandırıyor. Devam filminin duyurulduğu 2022’den bu yana hayranlar, Neville’in insanlığı kurtarmak için kendini feda ettikten sonra nasıl yeniden ortaya çıkabileceği konusunda spekülasyon yapıyordu. Ancak DVD ekstralarında yer alan ünlü alternatif sonda Robert araştırmasını bırakıyor ve hayatta kalanların kolonisini aramaya başlar. Ben Efsaneyim yayınlandığı zaman çok sevilmişti.

Ben Efsaneyim yapımcısı filmin sonu hakkındaki teoriyi doğruladı

Goldsman, 25 Temmuz Perşembe günü San Diego Comic-Con’da düzenlenen Collider’s Yapımcılar panelinde “Alternatif kurguyu devam ettiriyoruz” dedi. “Will’in yaşadığı ve insanlık için işlerin iyi gitmediği yerde hayatta kalma çabası sürüyor.” Goldsman, Michael B Jordan’ın (Creed) devam filminde Smith’e katılacağı, 2022‘de duyurulmuştu. Geçen ay People dergisine şunları söyledi: “Hala senaryo üzerinde çalışıyoruz ve bunu eşit seviyeye getiriyoruz.” “Çıkış tarihi veya buna benzer bir şey yok. Filmi tam olarak nerede çekeceğimizden emin değilim ama onunla [Smith] ile birlikte kamera karşısına geçeceğim için gerçekten heyecanlıyım.” Jordan, Smith’in “uzun zamandır örnek aldığım biri olduğunu, dolayısıyla Will’le çalışabilmenin gerçekten sabırsızlıkla beklediğim bir şey olduğunu” söyledi.  Hayranlar ise uzun süredir bu anı bekliyor. Ben Efsaneyim 2 hayranları uzun süredir heyecanlandırıyor.

OpenAI’nin CEO’sunda yapay zeka konusunda Çin’e karşı birleşme çağrısı!