Elon Musk sahneye çıktığı gösteride yuhalandı

Elon Musk

Komedyen Dave Chappelle’in gösterisi sırasında sahneye çıkan Elon Musk, seyirciler tarafından dakikalarca yuhalandı.

Elon Musk, sadece Tesla ve SpaceX’in sahibi olduğu dönemde de zaman zaman tartışılan bir isim olmuştu. Ancak Twitter’ı satın alması, Musk’ı bir anda en çok konuşulan ve en çok nefret edilen isimlerden birine dönüşmüştü. Özellikle ABD’deki Demokrat Parti destekçileri, Musk’a bir nevi yeni Trump muamelesi yapıyor. Musk’ın Twitter’daki hamleleri ve tartışma yaratan açıklamaları da bu konuda kendisine pek yardımcı olmuyor.

Son aylarda yaşananlarla birlikte Elon Musk’a karşı tavır hızla değişmiş durumda. Bunun son örneği dün San Francisco’da yaşandı.

Elon Musk, Twitter'ın uzaktan çalışma kurallarını yine değiştirdi

Musk, dün gece ünlü komedyen Dave Chappelle’in San Francisco’daki stand-up gösterisi sırasında sahneye çıktı. Chappelle, Musk’ı “dünyanın en zengin insanı” olarak seyircisine tanıttı ve sahneye davet etti. Ne olduysa bu sırada oldu. Musk’ın sahneye çıkmasıyla birlikte binlerce kişi Musk’ı yuhalamaya başladı. Şaşkınlığı gözden kaçmayan Musk, Chappelle’e dönerek “Bunu beklemiyordun değil mi” dedi. Chappelle ise şakayla karşılık vererek “Görünüşe bakılırsa kovduğun kişilerden bazıları seyircilerin arasında” diye cevap verdi. Chappelle bu esprisiyle ortamı yumuşatmaya çalışmış olsa da yuhalama devam etti. Musk bu yuhalamalara rağmen yaklaşık beş dakika sahnede kaldı ama kızgın seyircileri sakinleştirmeyi başaramadı.

Dave Chappelle gibi kendisi de tartışmalı bir isim olan komedyenin gösterisini izlemeye giden insanların bile Musk’a tahammül edememesi, Musk’ın iyiden iyiye istenmeyen adama dönüştüğünü gösterdi.

Xiaomi 13 ve 13 Pro tanıtıldı