Elon Musk kripto para dolandırıcılığına karşı uyardı

Elon Musk, bu yıl 11 milyar doların üzerinde vergi ödeyeceğini söyledi

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği Elon Musk, Dogecoin kurucusunun kripto para dolandırıcılığıyla ilgili tweetine yanıt vererek bu konudaki şikayetini dile getirdi.

Elon Musk kripto para dolandırıcılığına karşı uyardı! Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’da yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Elon Musk bu sefer kripto para dolandırıcılarından şikâyet etti. Daha önce de benzer bir şikayeti dile getiren Musk, tepkisini bu kez Dogecoin‘in kurucu ortağı Billy Markus’un paylaşımına yanıt vererek gösterdi.

Bilindiği üzere birçok ünlü isim kripto dolandırıcılığı ile mücadele ediyor. Bu isimlerden biri de Tesla CEO’su ElonMusk. Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus tarafından yayınlanan bir ekran görüntüsüne yanıt olarak Musk, kripto para birimleriyle ilgili spam mesajlarının çoğalmasından bir kez daha şikayet etti.

Elon Musk "modern toplumun en büyük tehtidini" açıkladı

Elon Musk kripto para dolandırıcılığına karşı uyardı

Hatırlatmak gerekirse Elon Musk daha önce Dogecoin hakkında paylaşımlarda bulunarak kripto para dolandırıcılarıyla dalga geçmişti. Dolandırıcılar genellikle kendilerine gönderilen ilk parayı ikiye katlamaya söz verirler, ancak Musk onlara çok daha az kazançlı bir anlaşma teklif ederek dolandırıcıların durumunu tersine çevirdi.

Son olarak, Temmuz 2020’de Musk, Bill Gates, Kim Kardashian ve diğer önde gelen şahsiyetler, bugüne kadarki en büyük Twitter hack’i olan Bitcoin dolandırıcılarının hedefi haline gelmişti.

Son dönemde dolandırıcıların hedefi haline gelen kripto para piyasası bakalım bu saldırılardan kendini nasıl koruyacak. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Netflix dikkat çekici yeni bir yapım üzerine çalışıyor : BioShock