Netflix dikkat çekici yeni bir yapım üzerine çalışıyor : BioShock

Netflix dikkat çekici yeni bir yapım üzerine çalışıyor

Görünüşe göre Netflix Squid Game ile elde ettiği başarının üstüne geçmeyi hedefliyor. Şirket, BioShock serisinin film uyarlaması için 2K ve Take-Two Interactive ile birlikte çalıştığını söylüyor. İşte detaylar.

Henüz BioShock yapımı ile ilgili başka bir ayrıntı yok, ancak Netflix’in duyurusunda paylaştığı görüntüye dayanarak, bu yapımın ses getireceğini söylemek yanlış olmaz. Sevilen video oyunu serisi BioShock’un büyük ekrana iyi bir şekilde uyarlanması için iyi bir şans doğdu. Bunu da en iyi yapacak isimler arasında şüphesiz Netflix yer alıyor. Orijinal 2007 oyunu, çarpıcı bir Art Deco/sualtı ortamına ve unutulmaz bir hikayeye sahip. Oyundaki harika karakterlerden bahsetmiyoruz bile. Film, tek bir BioShock projesi olmayacak. Birden çok bölüm söz konusu. Cloud Chamber oyun geliştiricisi, 2013’teki BioShock Infinite’dan sonra devam oyunu üzerinde çalışıyor.

BioShock kendi hayran kitlesine sahip. Ancak yapılacak olan yapım yüksek ihtimalle hayranları olsun olmasın herkesin ilgisini çekecek. Video oyun uyarlamaları genelde dizi ya da film versiyonuna evrildiğinde büyük bir beklenti ile karşılaşıyor. Yapımların bu beklentiyi karşılaması da bazen zor oluyor.

Netflix dikkat çekici yeni bir yapım üzerine çalışıyor BioShock

Ancak Netflix League of Legends oyununun da yapımını sunmakla bu konuda tecrübe elde etmiş durumda. Bu yapımda da beklentiler aynı şekilde karşılanacak mı göreceğiz. Yayın akışı devi hali hazırda 2021’de elde ettiği başarının üstüne bir şeyler koymayı hedefliyor desek yanlış olmaz.

Uber kullanırken kripto para birimi ile ödeme yapılabilecek