Elon Musk ve Zuckerberg kafes kavgası yalan oldu

Elon Musk, Amber Heard için tehdit mektubu yollamış!

Elon Musk ve Mark Zuckerberg birbiri ile sürekli uğraşıyor. Bir kafes dövüşüne kadar ileriye giden ikili bu kavgadan vazgeçmiş olabilir. İşte tüm detaylar.

Reuters tarafından duyulan bir habere göre, Mark Zuckerberg ile Elon Musk arasındaki kafes maçı olmayacak gibi görünüyor. Yayına özel olarak sağlanan bir ses kaydında, Zuckerberg, Meta çalışanlarına “söz konusu kavga için bir araya gelip gelmeyeceklerinden emin olmadığını” söyledi. Zuckerberg’in maçla ilgili yorumları, Twitter rakibi Threads platformunu piyasaya sürdükten sonra artmaya başlamıştı.

Elon Musk ve Zuckerberg kafes kavgası yalan oldu

Zuck aslında maçın bittiğini söylemedi, sadece pek olası olmadığını söyledi. Bu yüzden bardağın dolu kısmından bakarsak tamamen iptal olmuş bir durum yok. Söz konusu dövüş eğer gerçekleşirse gerçekten de izlenme rekorları kıracaktır. Elon Musk cephesinden ise Zuckerberg’in son açıklamalarına bir yanıt gelmedi ancak Zuckerberg’in ji jitsu sevdası göz önüne alınırsa Tesla CEO’su rahat bir nefes almış olabilir.

Kafes dövüşünün, gösterişli bir olay olması bekleniyor ve eğer yaşanırsa Vegas’ta gerçekleşmesi muhtemel. Zuckerberg en başından beri mücadele konusunda oldukça ciddi görünüyordu ve Musk sonunda “kafes maçına hazır” olduğunu tweet atarak tekrar göz dağı vermişti. Fazlasıyla ilginç kapışma nerede sonlanacak bekleyip göreceğiz ancak ikili birbiri ile uğraşmaya bir süre daha devam edecektir. Threads kısmında ise en başta oldukça ilgi görse de bu durum giderek azaldı.

Lenovo Tab P12 : Öğrenme ve oyun olanaklarını bir araya getiriyor