Elon Musk Dogecoin manipülasyonuna devam ediyor!

Elon Musk Dogecoin'e desteğini sürdürüyor

Elon Musk yine yapacağını yaptı ve Dogecoin’inin fitilini ateşledi. Peki ama bunu neden yaptı?

Elon Musk Dogecoin manipülasyonuna devam ediyor! Bugün, Twitter kullanıcıları önemli bir yere köpek resmi eklendiğini fark ettiler. Söz konusu köpek resmi Dogecoin blockchain ve kripto para biriminin logosunu temsil etmektedir. Normalde bir uygulama içindeki simgenin değiştirilmesi veya eklenmesi haber değeri taşımaz. Ancak bu durumda kripto para yatırımcıları, Twitter uygulamasında logonun yer almasının ardından dogecoin’in değerini hızla yükseltti. Kısacası, sosyal medya hizmetinin güncellemesi bir pompalamaya yol açtı.

Elon Musk kasaba kuruyor!

Bu son Twitter hamlesine daha geniş açıdan bakıldığında, sosyal medya hizmetinin sahibi Elon Musk’ın, dogecoin ile ilgili büyük bir dava olan kripto para birimiyle ilgili davanın düşürülmesi için mahkemenin devam etmesiyle alakalı olduğu anlaşılıyor.

Elon Musk 2018 yılındaki tweet'iyle federal iş yasasını çiğnedi

Elon Musk Dogecoin manipülasyonuna devam ediyor!

Bu davada Musk’ın avukatları, Dogecoin’in “10 milyar dolar civarında bir piyasa değerine sahip olan meşru bir kripto para” olduğunu belirttiler ve Musk’ın bu konudaki tweet’lerinin sadece bununla ilgili olduğunu savundular. Bu uygulama güncellemesinin, Musk’ın genel dava görüşünün bir parçası olduğu düşünülüyor.

Elon Musk etkisi

Üstelik bu gelişmelerin yaşanmasının ardından Dogecoin’in yeniden büyük bir sıçrama yaparak 12 milyar doların üzerinde bir değere ulaşması, Elon Musk’ın kripto para dünyası üzerinde ne kadar etkili olduğunu bir kez daha anlamamızı sağladı. Öte yandan kripto para varlıklarının son zamanlarda artış trendi içerisine girmesi de, bu sektöre yatırım yapan kişilerin “acaba kötü günler geride mi kaldı” sorusunu sormaya itmeye başladı. Bakalım önümüzdeki günler bu Pazar için ne gibi gelişmeler sunacak. Elon Musk Dogecoin manipülasyonuna devam ediyor!

HyperX Pulsefire Haste 2  : 100 milyon tıklama ömrüne sahip