Ed Sheeran kendi evinin bahçesine kendi mezarını hazırlamış!

Ed Sheeran kendi evinin bahçesine kendi mezarını hazırlamış!

Ünlü şarkıcı Ed Sheeran şaşırtıcı bir açıklama ile gündeme geldi. İşte tüm detayalar.

Ed Sheeran mezarı için yerini çoktan seçmiş.  “Shape of You” şarkıcısı hayatının sona ermesini dilemiyor ancak zamanı geldiğinde arka bahçesinde hazır bir mezar olmasını sağlıyor. GQ’ya konuşan Grammy kazananı, sadece kendi yerini kazmakla kalmayıp aynı zamanda evinin arkasında ailesinin dinlenebileceği bir şapel de inşa ettiğini açıkladı. 32 yaşındaki şarkıcı, “Bunun bir mezar olduğunu söyleyemem” diye itiraf etti. Sheeran’a göre bu alanı inşa etme fikri, yakılan aile üyelerini bir araya yerleştirme arzusundan doğmuş. Kurduğu şapelin amacı ölülere hizmet etmek olsa da, ünlü sanatçı burada arkadaşlarının düğünlerine de ev sahipliği yaptığını açıkladı.

Ed Sheeran kendi evinin bahçesine kendi mezarını hazırlamış!

Sheeran şunları söyledi: “Günü geldiğinde ve ben öldüğümde ailem ile birlikte burada olmak istiyorum. İnsanlar bunun gerçekten tuhaf ve hastalıklı olduğunu düşünüyor ama vasiyeti olmadan ölen arkadaşlarım oldu ve kimse ne yapacağını bilmiyor” ifadelerini kullandı.

İki yaşındaki Lyra ve bir yaşındaki Jüpiter’in babası olan müzik ikonu, vefat edeceği güne hazırlanmak istiyor. Gün öncesinden kurulan bir mezarla eşi Cherry Seaborn’la paylaştığı iki çocuğunun kendisini ziyaret edecek yeri olacak.

Ed Sheeran ve 31 yaşındaki Seaborn, dört yıldır birlikte olduktan sonra 2019’da evlendiler. İkisinin romantik ilişkisi 2015 yılına kadar başlamamış olsa da birbirlerini hayatları boyunca tanıyorlardı. Şimdi ise birlikte yatacakları mezarları bize hazır.

A Murder At The End of the World’ün yayın tarihi açıklandı